Cloud based WMS

Met cloud based WMS heeft u te allen tijde de beschikking over de gegevens die u op dat moment nodig heeft.

Nooit meer fouten dankzij een papieren planning. Nooit meer onduidelijkheid over de actuele status van uw levering of bestelling. Met cloud based WMS heeft u te allen tijde de beschikking over de gegevens die u op dat moment nodig heeft. Tijdens de gehele supply chain is data altijd actueel en beschikbaar. Kies daarom voor een cloud based WMS, uw sleutel tot het 4.0-tijdperk.  

Veiligheid van de cloud

Hoe uw data beschermd wordt, is een van de belangrijkste voorwaarden van een cloud based WMS. Kies daarom voor een betrouwbare partner. De 100% cloud based suite van Istia maakt gebruik van een gecertificeerd datacenter. Wij hechten grote waarde aan het beschermen van uw data.  

Voordelen WMS

Voorraadbeheer en -nauwkeurigheid

Klantenservice en tracking

Bedrijfsproductiviteit

Rendement op investering (ROI)

ERP-integratie

Voldoen aan en overtreffen van compliance-voorschriften

Makkelijk te koppelen 

De kans dat u binnen uw bedrijf al allerlei andere digitale processen hebt lopen is groot. Misschien gebruikt u een geautomatiseerde winkelomgeving zoals Shopware of Magento. Het kan ook zijn dat uw boekhouding al in de cloud zit, bijvoorbeeld met Exact. In deze gevallen is het van groot belang dat u kiest voor een cloud based WMS dat te koppelen is aan de systemen die u reeds gebruikt. Het Istia WMS werkt samen met diverse grote partners en hun systemen. Klik hier voor een overzicht.  

Istia WMS

Het Istia Warehouse Management System (WMS) is een 100% cloud-based platform voor het beheren van uw magazijnen, distributiecentra en externe (tijdelijke) opslaglocaties. Met Istia krijgt u weer controle over uw warehousing processen. U kunt kiezen uit drie beschikbare versies – Essential, Premium en Enterprise. Wij maken gebruik van een innovatieve SaaS-oplossing (software as a service). Cloud-based software bouwt voort op eerdere successen op het gebied van software-as-a-service, maar gaat een stap verder dankzij verbeteringen in verwerkingssnelheden, integratie, gegevenstoegang, dashboards en andere magazijnfunctionaliteit. Boek nu uw voordeel op het gebied van: 

procesautomatisering

snelheid

business rules

retouren

agility

leveringsbetrouwbaarheid

Toekomstbestendig WMS 

Cloud based WMS-software is het antwoord op het logistieke vraagstuk: steeds strengere consument-eisen en een veranderende markt enerzijds, nieuwe technologieën anderzijds. In het zogenaamde 4.0-tijdperk is het belangrijk dat u altijd en overal toegang heeft tot uw platform op een veilige en accurate wijze. Cloud based software gaat verder dan traditionele SaaS-oplossingen dankzij verbeteringen in verwerkingssnelheden, integratie, gegevenstoegang, dashboards en andere magazijnfunctionaliteit. Istia maakt hiervoor gebruik van een maandelijkse abonnementsvorm waarmee u 24/7 over een managed service kunt beschikken. Hier leest u daar meer over.  

Is uw bedrijf klaar voor de toekomst?

Vraag een demo aan!