BREDA –  Warehouse Management Software bedrijf ISTIA is officieel SAP partner geworden. Het partnership is de afgelopen maanden actief tot stand gekomen doordat SAP op zoek was naar een innovatiepartner op het gebied van  cloud- en webbased WMS wat naadloos aansluit op de SAP platformen s/4 Hana; ByDesign en BusinesONE. Wereldwijd is de keuze op cloudbased en webbased WMS beperkt en ISTIA WMS onderscheidt zich hiermee ten opzichte van de huidige oplossingen het ecosysteem van SAP.

ISTIA WMS timmert al jaren aan de weg op het gebied van WMS en is toonaangevend in haar specialisme. Dit zit hem vooral in het door ISTIA ontwikkelde Business Rule engine waardoor de implementatietijd kort is en de configuratiemogelijkheden eindeloos zijn zonder maatwerk. Medewerkers van SAP en SAP resellers hebben onlangs een bedrijfsbezoek gedaan bij een gezamenlijke klant en zagen de toegevoegde waarde welke wordt geleverd door het ISTIA WMS. Remko Been (oprichter ISTIA Software) “Dit is een bevestiging en een waardering voor ons harde werk van de afgelopen jaren dat wij door een partij als SAP worden gezien.” Door het partnership breidt SAP haar propositie verder uit om een future proof oplossing voor warehousing en fulfilment te kunnen bieden voor haar klanten.

“Door deze samenwerking met elkaar versterken wij partnerkanaal niet alleen in Nederland maar ook Europees.” als dus CCO Jurgen Oosterwijk van ISTIA Software.

Marc Tiggeler (Channel Sales manager SAP Business One & SAP Business By Design at SAP) “In combinatie met Istia bieden wij een complete warehouse management oplossing voor snelgroeiende e-commerce en handelsbedrijven in Europa”