Maak kennis met Istia 

Staat uw organisatie ook onder druk door allerlei logistieke uitdagingen? Kunt u niet meer voldoen aan de toenemende wensen van een next-day of same-day delivery-maatschappij? Met de software van Istia kunt u uw klanten optimaal blijven bedienen. Dankzij onze cloud-based oplossingen is uw organisatie klaar voor de toekomst. Kiezen voor Istia is kiezen voor innovatie en vernieuwing.   

De voordelen van Istia:

Tijdwinst op elke order

Intuïtief en responsive

Flexibel door business rule engine

Ingericht op de toekomst

=

Istia laat uw bedrijf op verantwoorde wijze groeien.

Wilt u de kracht ervaren van onze alles-in-één oplossing? Vul dan uw gegevens in en wij vertellen u er graag over.

Vul uw gegevens in

De Software van Istia

Uw logistieke operatie naar een hoger niveau

De software van Istia is op ieder device te gebruiken zonder dat u iets moet downloaden. Kies voor een oplossing die verder gaat waar traditionele middelen ophouden. Istia brengt uw logistieke operatie naar een hoger niveau! Het Istia WMS kenmerkt zich door een hoge mate van customizability en een snelle implementatietijd – van oriëntatie tot go-live in 3 maanden! Ervaar zelf hoe u meer inzicht krijgt over uw organisatie. Samen met ons team van professionals zorgt u voor een efficiëntere supply chain waarmee u kunt besparen in uw kosten.  

“Onze missie is om uw bedrijfsvoering te optimaliseren met één intuïtief overkoepelend systeem. Kiezen voor Istia is kiezen voor efficiëntie en innovatie.”

Remko Been, CEO Istia