[ OMS ]

Order management

Het modulaire Istia order management systeem verbindt orderverwerking met chain supply en chain management. Dát is pas inzicht in goederenstromen.

Inzicht met Istia

Istia OMS verbindt orders met voorraden en middelen van uzelf en van handelspartners. U kunt voorraden op diverse plaatsen in de supply chain benutten voor uw klanten en zo logistieke stromen bundelen voor efficiënte leveringen. Istia maakt het mogelijk om nieuwe businessmodellen te realiseren met innovatieve logistiek. Het OMS beschikt over een instelbare workflow-engine die volautomatisch de voorraden en goederenstromen in uw keten regisseert. Dit levert niet alleen een efficiëntere logistiek, het scheelt uw medewerkers tijd en geeft een beter in- en overzicht.

Go-live in 3 maanden

Het Istia OMS beschikt over een instelbare workflow-engine die volautomatisch de voorraden en goederenstromen in uw keten regisseert. Dit levert niet alleen een efficiëntere logistiek, het scheelt uw medewerkers tijd en geeft een beter in- en overzicht.

Automatische inkooporders voorkomen out-of-stock

Koppeling tussen verkoopdata en zendingsstatus voor automatische facturatie

Contractbeheer en gemaakte afspraken op één plek

Gerichte productinformatie ondersteunt verkoopproces

Control tower (4C) met business rules

Oms roadmap

Efficiënte orderverwerking

Het Istia Order Management System is een module voor orderverwerking, ketenregie en ketensamenwerking. Het verbindt orders met voorraden en middelen van uzelf en uw handelspartners. Hieronder de diverse mogelijkheden binnen Istia OMS.
Inkoop
Via het Istia OMS kunt u inkooporders versturen via leveranciers. Dit kan bijvoorbeeld automatisch gebeuren wanneer een artikel niet meer op voorraad is. Zo voorkomt u lege voorraden en maximaliseert u het aantal verkopen.
Verkoop
De verkoop van een artikel wordt geregistreerd in het OMS. Door verkoopdata te combineren met de zendingsstatus kan er bepaald worden wanneer er gefactureerd moet worden. Een factuur is via ons OMS makkelijk te generen en te versturen naar een klant. Bovendien is er in het Istia OMS een verkoop- en factuuroverzicht beschikbaar.
Contracten
Istia helpt u om uw inkoop- en verkoopafspraken overzichtelijk bij te houden. Al uw contracten kunnen worden beheerd in het OMS. Zowel contracten met leveranciers als met klanten worden hierin opgenomen, zodat u een duidelijk inzicht heeft in uw supply chain. Zaken met vertrouwde handelspartners kunnen via dit systeem automatisch afgehandeld worden, wat uw organisatie een hoop administratieve last scheelt.
PIM
Binnen het Istia OMS bieden wij Product Information Management (PIM), waarmee gerichte productinformatie wordt gegeven om uw verkoopproces te ondersteunen. Productinformatie is via ons platform makkelijk te verkrijgen, snel te delen en makkelijk te analyseren.
Control tower (4C)
Control towers zijn de oplossing voor Cross Chain Control Centers (4C). De control tower van Istia is voorzien van slimme business rules voor de verwerking van orders, voorraden en het automatisch toekennen van en verdelen over vervoerders. Zo regisseert u eenvoudig transporten in een integraal distributienetwerk voor een betere capaciteitsbenutting en voorspelbare levertijden.

 Istia WMS integraties

Eenvoudig te koppelen met o.a.

Is uw bedrijf klaar voor de toekomst?

Vraag een demo aan!