Sap-partnership voor istia wms

N

Dé oplossing voor snelgroeiende bedrijven

N

Een geïntegreerde en complete warehouse management oplossing

Istia – partner van SAP

Als WMS-expert zijn wij van Istia officieel partner van SAP, wereldwijd opererend en gespecialiseerd in de optimalisatie van bedrijfssoftware. SAP vond in Istia een partner op het gebied van cloud- en webbased warehouse management systemen die naadloos aansluit op de bestaande SAP-platformen s/4 Hana, ByDesign en Business One. Op deze pagina leest u meer over onze samenwerking.

Wereldwijd is de keuze voor cloudbased en webbased WMS beperkt; ons WMS onderscheidt zich ten opzichte van de huidige oplossingen door zijn specialisme. Onze zelfontwikkelde business rule-engine verkort implementatietijd en opent het spectrum aan customizability zonder dat dat maatwerk (en dus extra kosten) vergt.

Dé oplossing voor snelgroeiende bedrijven

Het partnerschap stelt SAP in staat haar klanten een toekomstbestendige oplossing voor warehousing en fulfilment te bieden. Door de versterkte koppeling tussen SAP en ons WMS profiteren snelgroeiende e-commerce en handelsbedrijven van een geïntegreerde, complete warehouse management-oplossing.

Wat is het WMS van Istia?

Het WMS van Istia is een 100% cloudbased warehouse management systeem dat volledig naar wens in te richten is aan de hand van bestaande modules. Zo kiest u voor een customizable oplossing die met uw bedrijf meegroeit. Met het WMS van Istia kunt u de toenemende druk op uw magazijn beheersen om aan de verwachtingen van uw klanten te kunnen blijven voldoen. U houdt grip op uw inbound en outbound processen, evenals waar welke goederen opgeslagen zijn voor een moderne fulfilment-omgeving. Ook kunt u uw eigen Value Added Logistics (VAL) eenvoudig definiëren en automatisch periodiek factureren.

Creëer overzicht in uw goederenstroom en data door al uw financiële, logistieke en administratieve processen in één systeem onder te brengen. Ons WMS kenmerkt zich door een snelle implementatietijd en een brede suite aan modules en applicaties die u inzicht verschaffen in uw organisatie, waar en wanneer dan ook. Istia is het WMS voor u: cloudbased en standaard op maat.

  Functionaliteiten Istia WMS

  Fysieke en administratieve verwerking van inkomende goederen

  Opslag met real-time voorraadbeheer

  Ondersteuning van verschillende orderpickstrategieën

  Optimale marges met maximale leverbetrouwbaarheid

  Periodieke facturatie van uw Value Added Logistics

  Het WMS van Istia is beschikbaar in drie verschillende abonnementsvormen: Business, Business+, en Enterprise. Kijk hier voor meer informatie over de verschillende versies. Weet u niet welke versie bij uw bedrijf past? Wij denken graag met u mee.

   Voordelen Istia warehouse management systeem

   Next gen: cloudbased werken vanuit uw browser

   Versieloos: altijd de nieuwste features beschikbaar zonder te updaten

   Intuïtief: automatische adoptie en snelle livegang

   Intelligent: route-optimalisatie, real-time inzicht en meer toegepaste intelligentie

   Geïntegreerd: koppelingen met alle belangrijke systemen, webshops, vervoerders en marketplaces

   Flexibel: business rules bewegen met uw organisatie mee

   Wij zijn Istia

   In 2012 sloegen Remko Been en Peter Brouwers de handen ineen in hun zoektocht naar vernieuwende software voor logistiek en e-commerce. Samen ontwikkelden ze een innovatief cloudplatform dat gericht is op samenwerking, cross-platform integratie en toegankelijkheid waar en wanneer dan ook.

   Samen brengen wij uw logistieke operatie naar een hoger niveau. Bent u al klaar voor de toekomst? Neem contact met ons op om antwoord te krijgen op die vraag.

   Op zoek naar een passende oplossing?

   Wij adviseren u graag