[ TMS ]

Transport management

Met het Istia transport management systeem beheert u de planning en uitvoering van uw transportactiviteiten in één overzichtelijk scherm.

Integrale transportoplossing

Het Istia Transport Management System (TMS) is een module op het Istia Cloud platform. Hiermee beheert u de planning en uitvoering van uw transportactiviteiten in één overzichtelijk scherm. Istia TMS onderscheidt zich door eenvoud en gebruiksgemak. Het systeem is voorzien van mobiele apps voor chauffeurs, klanten en planners.

Alles in één

Marktontwikkelingen, veranderende klantwensen en continue optimalisatie vragen om voortdurende verandering bij transportbedrijven. Na een korte implementatie kunt u ISTIA TMS in gebruik nemen en beschikt u over alle hedendaagse gemakken van een volwassen TMS zoals een control tower en real-time sturing van uw chauffeurs of charters via mobiele apps. Vervolgens kunt u gefaseerd de bedrijfsvoering optimaliseren naar uw laatste inzichten.

Chauffeurs en voertuigen plannen vanuit één scherm

Calculeer eenvoudig uw ritprijzen

Snel en makkelijk digitaal facturen

Fleet management: beheer de beschikbaarheid van uw wagenpark

Drivers app voor het volgen van voertuigen en proof of delivery

Tms roadmap

Voor al uw transportactiviteiten

Planning
Plan uw chauffeurs en voertuigen eenvoudig vanuit één scherm, inclusief overzicht van beschikbaarheid van voertuigen en chauffeurs. Integratie met TLN planner is standaard beschikbaar.
Calculatie
Calculeer handmatig of automatisch uw ritprijzen op basis van contracten, staffels, kilometers, uurtarief of een combinatie hiervan, inclusief (diesel)toeslagen.
Facturatie
Geen papieren facturen meer, factureer snel en eenvoudig met een digitale (verzamel)factuur.
Fleet management
Beheer de beschikbaarheid van uw wagenpark met ISTIA. Het bijhouden van voertuiggegevens (gekoppeld met het RDW), APK registratie en toevoegen van relevante taken, documenten en notities.
Drivers app
Met de drivers app kunt u het voertuig volgen en heeft u een oplossing voor de proof of delivery. Registreer de locatie, handtekening en contactpersoon bij aflevering en maak deze inzichtelijk voor de planning en klant.

 Istia WMS integraties

Eenvoudig te koppelen met o.a.

Het Istia Warehouse Management System (WMS) is een 100% cloud-based platform voor het beheren van uw magazijnen, distributiecentra en externe (tijdelijke) opslaglocaties. Met Istia krijgt u weer controle over uw warehousing processen. Klik hier voor al onze integraties.

Is uw bedrijf klaar voor de toekomst?

Vraag een demo aan!