Warehouse Maturity Scan

Hoe volwassen in jouw magazijn?

Jouw magazijn of warehouse is het kloppend hart van je logistieke operatie. Je wilt daarom dat deze zo efficiënt mogelijk opereert, je maximale controle kan uitoefenen op alle warehousing processen en dat het warehouse meegroeit met jouw bedrijf. Hoe weet je nou waar je nu staat en waar nog verbetering mogelijk en nodig is? Doe de Warehouse Maturity Scan! En ontvang nu ook het boek Highly Competitive Warehouse Management van Jeroen van den Berg cadeau.

Breng jouw warehouse naar het hoogste niveau

Met behulp van de Warehouse Maturity Scan krijg jij inzicht in waar je staat qua volwassenheid in jouw warehouse operatie. De Warehouse Maturity Scan berekent de volwassenheid van een magazijn/warehouse of distributiecentrum, toont het besparingspotentieel en geeft tips voor verdere optimalisatie. Zo helpen wij jou om jouw warehouse (weer) op het hoogste niveau te brengen!

Wat is jouw besparingspotentieel? Ontdek het met de Warehouse Maturity Scan. 

Meld je hieronder aan voor een Warehouse Maturity Scan

Opbouw Warehouse Maturity Scan

De Warehouse Maturity Scan bestaat uit 3 onderdelen:

Vragenlijst | Het begint met een vragenlijst waarmee wij een beeld krijgen van de huidige positie van jouw warehouse op de lijn van volwassenheid. We bepalen wat jouw efficiency potentieel is bij het volgen van een actieplan.

Locatiebezoek | De volgende stap is een locatiebezoek. Wij gaan visueel het warehouse door lopen en gaan een gesprek met jou aan over de huidige warehousing processen. We bespreken wat er goed gaat, wat beter kan en waar jullie uitdagingen liggen.

Rapport | Tot slot ontvang je van onze WMS consultant een rapport waarin je kan aflezen in welke fase jouw warehouse zich nu bevindt en wat er per fase nog gedaan kan worden. We nemen het rapport met je door en geven aan waar de quick wins liggen en hoe je deze zaken het beste kan aanpakken.

Wat is jouw efficiency potentieel? Vraag nu de Warehouse Maturity Scan aan. 

Heb je nog vragen over de Warehouse Maturity Scan? Neem direct contact met ons op via 085 4852100 of mail naar sales@istia.nl.