Warehouse nulmeting

Waar valt er voor jou winst te behalen?

 Jouw magazijn of warehouse is steeds meer het kloppend hart van je logistieke operatie. Je wilt daarom dat deze zo efficiënt en effectief mogelijk opereert, je maximale controle kan uitoefenen op alle warehousing processen en dat het warehouse meegroeit met jouw bedrijf. Hoe weet je nou waar je nu staat en waar nog verbetering mogelijk en nodig is? Vraag kosteloos onze Warehouse Nulmeting aan! En ontvang nu ook het boek Highly Competitive Warehouse Management van Jeroen van den Berg cadeau.

Breng jouw warehouse naar het hoogste niveau

Met behulp van de Warehouse Nulmeting krijg jij inzicht in waar je nu staat in jouw warehouse operatie. De Warehouse Nulmeting toont waar voor jou winst te behalen valt en wat de verbeterpunten zijn. Zo helpen wij jou om jouw warehouse (weer) op het hoogste niveau te brengen!

Wat zijn de verbeterpunten voor jouw magazijn? Ontdek het met de Warehouse Nulmeting.

Meld je hieronder aan voor een Warehouse Nulmeting

Opbouw Warehouse Nulmeting

De Warehouse Nulmeting bestaat uit 2 onderdelen:

Locatiebezoek | Het begint met een locatiebezoek. Wij gaan visueel het warehouse door lopen en gaan een gesprek met jou aan over de huidige warehousing processen. We doen fysieke metingen en benchmarken het huidige werkproces met de processen die bij een effectief opererende warehouse operatie horen. We bespreken wat er goed gaat, wat beter kan en waar jullie uitdagingen liggen.

Adviesrapport | Tot slot ontvang je van onze consultant een adviesrapport waarin staat waar jouw warehouse zich nu bevindt en wat er nog gedaan kan worden qua aanpassingen. We nemen het rapport met je door en geven aan waar de quick wins liggen die zorgen voor stijging van productiviteit, vermindering van personeelskosten, margeverbetering of vermindering van foutieve orders/zendingen. Uiteraard geven we ook aan hoe je deze zaken het beste kan aanpakken.

Waar ligt jouw potentieel? Vraag nu de Warehouse Nulmeting aan.

Heb je nog vragen over de Warehouse Nulmeting? Neem direct contact met ons op via 085 4852100 of mail naar sales@istia.nl.