Selecteer een pagina

[ WMS ]

Warehouse management

Istia biedt een 100% cloud-based warehouse management systeem dat naar wens in te richten is aan de hand van bestaande modules.  Istia groeit met uw bedrijf mee.

100% cloud-based

Door een veranderend e-commerce landschap en hoge klantverwachtingen komen levertijden en efficiëntie onder druk te staan. Met Istia krijgt u weer controle over uw warehousing processen. Het Istia Warehouse Management System (WMS) is een 100% cloud-based platform voor het beheren van uw magazijnen, distributiecentra en externe (tijdelijke) opslaglocaties.

Go-live in 3 maanden

Hoge eisen van klanten en externe factoren in onze maatschappij drukken op onze magazijnen. Om in deze turbulente omgeving mee te kunnen is er een hoge aanpasbaarheid nodig. Istia Software zorgt voor een duidelijke stroom van goederen en alle informatie die u nodig heeft. Door de combinatie van financiële, logistieke en administratieve bedrijfsprocessen in één systeem wordt uw warehouse bedrijfsvoering steeds efficiënter en krijgt u hiermee maximale controle.

Het Istia WMS kenmerkt zich door een snelle implementatietijd (van oriëntatie tot go-live in 3 maanden) en een brede suite van allerlei modules en applicaties die u inzicht verschaffen over uw organisatie.

Fysieke en administratieve verwerking van inkomende goederen

Opslag met real-time voorraadbeheer

Ondersteuning van verschillende orderpickstrategieën

Optimale marges met maximale leverbetrouwbaarheid

Periodieke facturatie van uw Value Added Logistics

Wms roadmap

Een efficiënte supply chain

Istia WMS geeft zowel kleine, beginnende handelaren als internationale handelaren en e-commerce spelers met meerdere magazijnen het overzicht dat ze nodig hebben om snel betrouwbare beslissingen te nemen, in welke branche dan ook. Hieronder de diverse mogelijkheden binnen Istia WMS. 

Inbound
Krijg volledige controle over uw inkomende voorraad en zorg gelijktijdig voor een snelle en efficiënte verwerking van uw inkomende goederen, zowel fysiek als administratief. Implementatie van het Istia WMS maakt uw supply chain inzichtelijk en efficiënter.

> Bekijk alle inbound mogelijkheden

Opslag

Zorg voor een overzichtelijk systeem dat registreert waar welke goederen opgeslagen staan. Met het Istia WMS behoudt u het overzicht bij onverwachte voorraadbewegingen en externe (pop-up) opslaglocaties.

> Bekijk alle opslag mogelijkheden

Picking
In een moderne fulfilment-omgeving is het van belang om orders dynamisch te verzamelen en toe te wijzen. Orders samenvoegen en in waves vrijgeven is niet meer de aanpak die de hoogste efficiëntie en snelste doorlooptijden realiseert. In plaats daarvan is het Istia WMS in staat om realtime data bij te houden en op basis hiervan orders vrij te geven op het moment dat hier capaciteit voor is. Door het monitoren van de actuele situatie komen orders direct beschikbaar voor orderpickers en kunt u sneller leveren aan uw klanten.

> Bekijk alle picking mogelijkheden

Outbound
Alle processen rondom uw medewerkers, machines, ruimte en goederen worden in kaart gebracht en geïntegreerd met uw administratie. U krijgt maximale controle over uw uitgaande goederen en realiseert optimale marges met een maximale leverbetrouwbaarheid. Istia WMS geeft u real-time inzicht in de effectiviteit van uw inkoop, verkoop, en warehouse efficiency.

> Bekijk alle outbound mogelijkheden

VAL-activiteiten
Buiten standaard functionaliteiten binnen het WMS bestaat de mogelijkheid uw eigen Value Added Logistics (VAL) activiteiten te definiëren in een smart contract. Hiermee kunt u snel en eenvoudig periodiek uw logistieke werkzaamheden klantspecifiek factureren.

> Bekijk alle VAL mogelijkheden

 Istia WMS integraties

Eenvoudig te koppelen met o.a.

Is uw bedrijf klaar voor de toekomst?

Vraag een demo aan!